פייר אנטוניו היה פעם שף מצליח עם כוכב מישלן. הוא איבד את כל עולמו ועזב את טורינו. כעת, אחרי שנים של היעדרות, הוא שב לעיר בניסיון לחזור לחיים וליישר את ההדורים עם בתו בת העשרה, אנה. מפגש מקרי עם חסר-בית מוביל את פייר אנטוניו לדרך חדשה, חופשיה יותר, דרך שהופכת מזון לא רצוי ליצירות מופת. הבמאי אומברטו ספינאצולה אינו זר לבימוי מרהיב של אוכל; בנוסף לעבודתו כבמאי קולנוע הוא מביים גם את "מאסטר-שף איטליה". כאן הוא מגיש דרמה חביבה שהיא בו בזמן שיר אהבה למטבח האיטלקי וקריאה רלוונטית נגד הבזבוז המחפיר של מזון בעולם המערבי.